Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-content/plugins/mainwp-child/mainwp-child.php on line 39 Gratis e-book "In de Leer bij de Meesters Zelf" - Stable Leadership

Gratis e-book

Gratis e-book

Gratis e-book

 “In de leer bij de ‘meesters’ zelf!

Download het gratis e-book “In de leer bij de ‘meesters’ zelf! Hoe werkt paardencoachen en wat is het resultaat?” en ontvang als bonus elke maand een artikel en regelmatig actuele informatie.

In dit e-book lees je alles over de overeenkomstige dynamieken tussen mensen en paarden. Paarden hebben kans gezien om miljoenen jaren te overleven in een vijandige omgeving. Kennelijk doen zij iets goed qua organisatie en leiderschap.

Wat valt er van paarden te leren? En hoe gaat dat dan in z’n werk? Praktisch, voorzien van voorbeelden en waarschijnlijk verrassend.

Veel leesplezier!

 

GRATIS DOWNLOAD

Download het gratis e-book "In de leer bij de ‘meesters’ zelf! Hoe werkt paardencoachen en wat is het resultaat?" en ontvang als bonus elke maand een artikel en regelmatig actuele informatie.