Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-content/plugins/wpide/WPide.php on line 1223 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2240 Jezelf op nummer 1 - Stable Leadership
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Jezelf op nummer 1

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Reflectie- en verwenweekend

speel video af

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Investeren in jezelf tijdens reflectie- en verwenweekend met paarden in Drenthe

 

Je bent leidinggevende of professional en hebt (te) lang geen tijd voor jezelf weten te maken. Altijd druk, want zorg voor anderen gaat voor. En natuurlijk de waan van de dag.

 

En érgens, intuïtief, weet je dat dit gehaaste leven niet is wat je wilt. Je zou andere beslissingen willen nemen, meer ruimte voor jezelf creëren. Vaker je hart willen volgen. Dingen doen waar je hart blij van wordt. Je leeft maar één keer.
Je hebt soms het gevoel dat het leven je overkomt en je meegenomen wordt in de vaart der volkeren. En daar wil je mee stoppen!

 

“Angst is maar voor even, spijt is voor altijd” Daniel Lohues

 

Hoe kan ik het anders aanpakken?

Gun jezelf eens een moment om stil te vallen en afstand te nemen. Kom naar Drenthe, ver weg van ‘ijdel geneuzel en kouwe drukte’. Verbind je met het tempo van de paarden, ga met jezelf aan de slag én laat je heerlijk verwennen.

Geniet van de rust in Drenthe, van een heerlijke ontspannende massage, voel de energie die de met zorg bereide maaltijden je geven. Geniet van de natuur en de gezonde beweging door het bos en langs de hei. Niets moet, alles mag.

Door stil te vallen ervaar je de ruimte om te voelen wat voor jou echt belangrijk is in je leven. Zeg ‘Ja’ tegen wat jou blij maakt en waar jij je krachtig bij voelt. Het kan echt.

Verwen jezelf met een fantastisch fijn weekend waarin jij op nummer 1 staat.

 

Wat leer je?

  • Je wordt je bewust van een leven waar jij ‘Ja’ tegen wilt zeggen
  • Je speelt met 5 gedragsvarianten en weet de meest effectieve te kiezen
  • Oude patronen en belemmerende overtuigingen zet je overboord, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan
  • Je maakt bewust eigen keuzes en voert regie over je leven.

Programma:

Combi van investeren in jezelf en heerlijk verwend worden.

  • Aanvang vrijdagochtend 10.00 uur, afsluiting zondagmiddag 17.00 uur
  • Vijf dagdelen werken met de paarden
  • Een heerlijke ontspanningsmassage
  • Een stilte-wandeltocht door het N.P. Dwingelderveld
Vrij. 10.00 – 17.00 Ontvangst en kennismaken – Lunch –
Intro op 5 pijlers van leiderschap en werken met de paarden
Vrij. 17.00 – 20.00 Inchecken bij Logies en ontbijt De Tijd in Ruinen (op loopafstand) (eigen kamer, gedeelde badkamer, incl. ontbijt). Voor voorzieningen zie www.logiesenontbijtdetijd.nl
Vrij. 20.00 – 21.30 Stilte-wandeling door N.P. Dwingelderveld
Za. 9.30 – 12.30 Uit welke gedragsvarianten kan ik altijd kiezen? theorie +
Werken met de paarden
Za. 12.30 – 13.30 Lunch
Za. 14.00 – 18.00 Ontspanningsmassages door José van der Haven, www.buytenhave.nl
Zo. 10.00 – 12.00 Werken met de paarden aan eigen thema
Zo. 12.00- 13.00 Lunch
Zo. 13.30 – 14.30 Wandeling met de paarden door Boswachterij Ruinen
Zo. 15.00 – 16.00 Afronding van het weekend

Data:

De eerstvolgende weekenden worden pas weer aangeboden in de zomer van 2018

Kosten:

Cursusweekend: € 465,- (incl. BTW) p/p, compleet met 5 x een sessie met de paarden, 1 x een ontspanningsmassage van 1 uur, 1 x een stilte-wandeling over het Dwingelderveld, 2 x overnachting, 2 x ontbijt, 3 x lunch, 1 x diner en koffie, thee, water en iets lekkers tijdens de pauzes, uitgebreide hand-out.

Aantal deelnemers: max. 4 personen.

Vriendinnenkorting:

Kom je samen met een vriendin, profiteer dan beiden van een korting van € 25,- per persoon. Je betaalt dan dus geen € 465,- p.p. maar slechts € 440,-. Toch weer leuk meegenomen.

Een prachtig verzorgd en intensief weekend. Het werken met de paarden en met Corine gaf me heel andere inzichten. Heel compleet met het heerlijke eten en de massage. Een cadeau aan mezelf.

- Marjo

Ik las het programma van deze training en dacht direct 'dit is leuk!' Heb genoeg ontdekt om mee naar huis te nemen.

- Mieke

Professionele coaching, duidelijke theoretische achtergrond, rust en de goede verzorging maakten dit weekend tot een feest om mijzelf echt op 1 te zetten!

- Deana

Het verwenweekend "Jezelf op nummer 1" was voor mij een prachtige manier om mijn leerbehoeften te combineren met rust en relaxen. De paarden hebben me enorm geholpen door het effect van mijn gedrag te spiegelen. Corine is een waardevolle coach die de juiste vragen weet te stellen.

- Marieneke

Wil je écht iets voor jezelf? De spiegel die je dit weekend voorgehouden wordt en de gesprekken die je voert zijn zeer leerzaam en constructief. Ze hebben mij een nieuwe leidraad voor m'n leven gegeven!

- Cécile

De zelfreflectie met de paarden samen met de theorie waren eye-openers voor mij. Het heeft me veel stof tot nadenken gegeven.

- Carin

Nog niet toe aan een intensief programma,
maar wel geïnteresseerd?

Begin dan met Jouw Persoonlijke Scan als introductie naar het coachen met paardenen ervaar zelf of deze vorm van coaching bij jou past.

Meer info over Jouw Persoonlijke Scan

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358