Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2240 Over mij - Stable Leadership
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Over mij

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425
Over mij

Over mij

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Mijn naam is Corine Vogelaar en paarden zijn al tientallen jaren mijn lust en mijn leven. In aanvang hobbymatig, maar al ruim tien jaar prijs ik me gelukkig dat ik van mijn passie mijn werk kan maken.

Ik stel me graag aan je voor.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Communicatie-adviseur

Van huis uit ben ik communicatie-adviseur en ik heb na een aantal leerzame jaren als PR-functionaris in een provinciale thuiszorgorganisatie, zeven jaar een eigen PR-bureau gehad. Toen mijn kinderen nog klein waren zijn we met het gezin naar Drenthe verhuisd, waar ik mijn oorspronkelijke passie voor paarden weer heb opgepakt. Emiel Voest, in Nederland de bekendste ‘paardenfluisteraar’, werd in Ruinen mijn buurman. Hij liet mij kennis maken met een nieuwe wereld die er bestaat tussen mensen en paarden.

Werken met Paarden

Deze jarenlange ervaring bij Emiel maakte voor mij de weg vrij om in 2005 mijn eigen bedrijf Werken met Paarden op te zetten. De eerste jaren waren gericht op het geven van freestyle- en rijlessen, later werd dat een combinatie freestyle met klassieke rijkunst. Dat was de eerste poot onder mijn bedrijf, waar ik enkele jaren geleden, met pijn in m’n hart, mee gestopt ben. Ik wilde me meer toeleggen op het aanbieden van leiderschapstrainingen aan bedrijven. In die tijd was het spiegelen met paarden een nog vrij nieuwe ‘tak van sport’. Maar de belangstelling groeide snel.
Van daaruit ontwikkelde zich toen de derde poot onder mijn bedrijf: het aanbieden van een 11 daagse cursus voor coaches/therapeuten en ook particulieren tot paardencoach.
In januari 2016 heb ik besloten mijn bedrijf Werken met Paarden te splitsen en specifiek voor de zakelijke markt onder een andere naam door te gaan.

Stable Leadership

Stable Leadership is de naam van het bedrijf waarin ik trainingen in persoonlijk leiderschap aanbied aan medewerkers (ook aan niet leidinggevenden) binnen maatschappelijk georiënteerde organisaties.

Ik vond de trainingsdag bij Werken met paarden een mooie aanvulling op eerdere trainingen. In de oefeningen met de paarden wordt het effect van je handelen direct ‘teruggegeven’ door de paarden. Heel leerzaam. Corine is een betrokken docent/ trainer.

Tineke van de Dries (ROC Mondriaan)

Transactionele Analyse en teamcoaching

Naast mijn communicatiekennis en jarenlange ervaring heb ik mijzelf inhoudelijk nog specifieke geschoold in teamontwikkeling, door de cursus Teamcoaching voor Professionals bij Roy de Brabander te volgen. Kort daarna volgde de opleiding Transactionele Analyse Management & Organisatieontwikkeling van de TA academie/Plata Opleidingen en een TA Masterclass Script en redecision work. Samen met een gezonde portie levenservaring vormt dit de basis van waaruit ik werk.

Uit de evaluatie blijkt dat er veel waardering is voor de manier waarop jij de mensen feedback geeft.
De vertaalslag die je maakt van wat je iemand ziet doen en hoe dit over komt op het paard wordt als helder en duidelijk gezien. De manier waarop je vervolgens verder gaat met feedback geven als zeer waardevol. Dit doe je zonder oordeel en met veel sensitiviteit en je laat daarbij de persoon in zijn/haar waarde.
Een aantal medewerkers is al aan het polsen bij de directie voor een training. Ik hoop van harte dat er een vervolg komt. 

KvdB, Elkien

Samenwerkingspartners

In 2016 werk ik tien jaar samen met Marieke van Ginkel (www.mariekevanginkel.nl), eigenaresse van het bedrijf Drijvende kracht in Onnen (Gr.). Wanneer er grotere teams of bedrijfsgroepen komen trainen, voeren wij het programma samen uit, zodat iedere deelnemer ruimschoots persoonlijke aandacht krijgt.

Binnen Werken met Paarden, gericht op paardencoaches, werk ik intensief samen met Florentine van Vollenhoven (www.fvanvollenhoven.nl). Zij is natuurgeneeskundige en systemisch coach. Florentine is verbonden geweest aan de Hogeschool voor Natuurlijke Gezondheid van Mens en Dier in Meppel en geeft nu college aan de School of Life.

Hobby’s

Mijn hobby’s zijn reizen en motorrijden.Ik vind het fantastisch om verre landen te bezoeken en kennis te maken met mensen die in een totaal andere cultuur leven. Wat mij steeds opnieuw raakt is dat we vooral allemaal ‘mensen’ zijn, met dezelfde behoeftes, wensen en dromen.
Reizen door Nederland en Europa probeer ik waar het maar even kan te combineren met mijn nog prille passie motorrijden.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358