Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/load.php on line 651 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 2240 Jouw Persoonlijke Scan - Stable Leadership
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Jouw Persoonlijke Scan

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Als we de auteurs zijn van ons eigen leven, is het geheim dat we niet iemand anders de pen moeten laten vasthouden.” (Stephen Joseph)

speel video af

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Bekijk de film over Jouw Persoonlijke Scan

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 2425

Workshop – Persoonlijk Leiderschap Scan

Voor iedereen die meer duidelijkheid zoekt over zichzelf en aan den lijve de kracht en het effect van de spiegelende paarden wil ervaren. Dit korte introductie-programma maakt jouw groeipotentieel duidelijk.

De metafoor vanuit de paarden naar het dagelijks leven kan confronterend zijn maar zal je vast en zeker verrassen.

Centrale vragen zijn:

 • Wat zijn mijn kwaliteiten?
 • Waarin wil ik veranderen?

Programma:

 • Duur: 3 uur
 • Aantal deelnemers: max. 4 personen, dus intensieve persoonlijke aandacht
 • Na korte introductie op de 5 pijlers van leiderschap direct aan de slag met de paarden, hands-on
 • Directe feedback van de paarden en de coach
 • Kort oefenen met nieuw gedrag
 • Bij slecht weer is een binnenmanege beschikbaar
 • koffie/thee

Prijs:

€ 197,- excl. BTW p/p

Ik stond er eerlijk gezegd in het begin een beetje sceptisch tegenover. Hoe weet dat paard nou wie ik ben, dacht ik. Maar dat werd me heel snel duidelijk. Het paard kwam naar me toe en ik kon het niet stoppen. Precies hetzelfde gevoel van onmacht dat ik zo goed ken. Daar zijn we mee aan de slag gegaan. Zo werkt dat dus!

- Hilde

Wat een gave manier om mijn eigen gedrag te bekijken. Nooit gedacht dat het zó duidelijk zou zijn.

- André

We werken aan de hand van de 5 pijlers van leiderschap:

 • Richting bepalen
  De leidende kracht die richting aangeeft is een vrouwelijke, zachte en uitnodigende kracht. De leidende merrie gaat haar kudde voor naar veiliger oorden, groenere weides. Het lonkend perspectief.
  Weet jij waar je naartoe wilt? Heb je een plan? Hoe ziet jouw lonkend perspectief eruit? Hoe motiveer je mensen jou te volgen?
 • Tempo bepalen
  De drijvende kracht die het tempo bepaalt is een mannelijke, stevige en meer dwingende kracht. De drijvende hengst drijft de kudde voort om gevaar voor te blijven. Bewegen en snelheid zijn van levensbelang.
  Hoe ga jij om met tempo en planning in je leven? Waar haal jij de power vandaan om in beweging te komen? Of anderen in beweging te zetten?
 • Positie innemen
  Voor elk paard in de kudde is een plek. Maar er geldt een duidelijke hiërarchie. Er is een voortdurend spel gaande over de ruimte. Een spel van ruimte claimen en krijgen. Of niet krijgen. Een spel van positie innemen en grenzen stellen.
  Ken jij jouw positie? En de bijbehorende grenzen? Hoe ga jij om met grensoverschrijdend gedrag van anderen? Nee zeggen is een vorm van grenzen stellen. Lastig of moeiteloos? Wat houdt je tegen?
 • Initiatief houden in de communicatie
  De ranghoogste paarden in een kudde bepalen een groot gedeelte van de communicatie: wie bij wie staat, wanneer er gespeeld wordt, wanneer geslapen. Zij weten waar water te vinden is en waar het lekkerste gras groeit. Kennis is macht.
  Ben jij leidend in de communicatie met anderen of meer volgend? Waarschijnlijk hangt het ook van de situatie af. Of van wat je vroeger als kind al geleerd is. Hoe effectief ben je hierin? Kan het anders?
 • Verbinding
  Hoewel de leden van een kudde soms een stuk van elkaar verwijderd zijn, houden ze elkaar in de gaten. Er is altijd een lijntje. Achterblijven terwijl de anderen vertrekken zou levensgevaarlijk kunnen zijn. Wordt de verbinding, om welke reden dan ook verbroken, dan breekt er paniek uit.
  Als eerste is de verbinding met jezelf belangrijk. Heb jij verbinding met zowel je lichaam, je emoties en je gedrag? Welke verbinding is het sterkst? Ben jij je bewust van het lijntje dat je hebt met anderen? Wat gebeurt er wanneer een ander de verbinding met jou verbreekt?
Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358 Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/1/6/9/stableleadership.nl/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4358